miércoles, 6 de junio de 2012

BUNDT DE XOCOLATA "INHALA STYLE"







La recepta que compartirem l'hem trobat a internet, concretament al blog d'una exquisita botiga de Granollers http://inhalanet.blogspot.com. en l'etiqueta de cuina. Ideal per acompanyar un bon cafè, us deixo també l' enllaç de cafedecasa del Faceboock, una bona referència de cafè. https://www.facebook.com/pages/Cafedecasa/333963573299598?ref=ts



Bundt de Xocolata

1 iogurt
3 mesures de farina
2 mesures de sucre
1 mesura d’ oli de gira-sol
3 ous
½ sobre de llevat Royal
1 pessic de sal
100 gr. xocolata negra de cobertura
25 gr. cacau pur en pols
1 c.p. extracte de vainilla


Glassa per decorar-lo

1 clara d’ ou
150 gr. sucre glace
1 c.s. suc de llimona




Forn a 180ºC.
Fonem la xocolata al bany maria.
Batim els ous.
Afegim el iogurt, l’ oli, el sucre i l’ extracte de vainilla.
En un altre bol, barregem la farina, el llevat la sal i el cacau (passem pel cedàs per evitar impureses).
Afegim la xocolata a la massa, tot batent.
Anem incorporant la barreja de la farina de mica en mica, sense para de remenar.
Posem en el motllo i enfornem uns 50 minuts aprox.

Quan estigui fred, decoreu-lo amb una mica de glaça.
Talleu un trosset de bundt (petit o gros, depèn de la necessitat, jejeje...).
Prepareu un bon te, rooibos o infusió. Serviu-vos
Espero que disfruteu el camí de l'elaboració d'aquest Bundt.... Ideal per fer-lo amb nens....


Expliquens com t'ha sortit !!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario