Home quality moments, escenifica perfectament allò que volem aconseguir. Oferir-te aquells productes/moments que et facin disfrutar de moments de qualitat. Això si, intenta que aquets petits moments de plaer perdurin tot el dia... Capisci ! Home quality moments, escenifica perfectamente lo que queremos conseguir. Ofrecerte aquellos productos/momentos que te hagan disfrutar de momentos de calidad...eso sí, intenta que estos pequeños placeres perduren todo el día....capisci !
miércoles, 6 de junio de 2012
BUNDT DE XOCOLATA "INHALA STYLE"
La recepta que compartirem l'hem trobat a internet, concretament al blog d'una exquisita botiga de Granollers http://inhalanet.blogspot.com. en l'etiqueta de cuina. Ideal per acompanyar un bon cafè, us deixo també l' enllaç de cafedecasa del Faceboock, una bona referència de cafè. https://www.facebook.com/pages/Cafedecasa/333963573299598?ref=ts
Bundt de Xocolata
1 iogurt
3 mesures de farina
2 mesures de sucre
1 mesura d’ oli de gira-sol
3 ous
½ sobre de llevat Royal
1 pessic de sal
100 gr. xocolata negra de cobertura
25 gr. cacau pur en pols
1 c.p. extracte de vainilla
Glassa per decorar-lo
1 clara d’ ou
150 gr. sucre glace
1 c.s. suc de llimona
Forn a 180ºC.
Fonem la xocolata al bany maria.
Batim els ous.
Afegim el iogurt, l’ oli, el sucre i l’ extracte de vainilla.
En un altre bol, barregem la farina, el llevat la sal i el cacau (passem pel cedàs per evitar impureses).
Afegim la xocolata a la massa, tot batent.
Anem incorporant la barreja de la farina de mica en mica, sense para de remenar.
Posem en el motllo i enfornem uns 50 minuts aprox.
Quan estigui fred, decoreu-lo amb una mica de glaça.
Talleu un trosset de bundt (petit o gros, depèn de la necessitat, jejeje...).
Prepareu un bon te, rooibos o infusió. Serviu-vos
Espero que disfruteu el camí de l'elaboració d'aquest Bundt.... Ideal per fer-lo amb nens....
Expliquens com t'ha sortit !!!!!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario